Werklocatie
Barendrecht, Nederland
Werktijden
39 uur per week
Contacten

šŸ“ž 085 ā€“ 06 40 814

šŸ“§ lynn@searchrebels.com

Vacature titel
Teamleider Verkoop Bouw bij BUVA
In een notendop

Voor BUVA in Barendrecht zoeken wij een Teamleider Verkoop Bouw. Vanuit deze functie bouw je mee aan de commerciƫle successen van BUVA. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van een verkoopafdeling van ongeveer 15 medewerkers.

Met al jouw enthousiasme en energie ga jij je bezig houden met themaā€™s als het verbeteren van de commerciĆ«le resultaten, optimaliseren van interne processen en het coachen en ontwikkelen van de afdeling.

Werken bij BUVA betekent:

  • Onderdeel zijn van een key player in de Nederlandse bouwsector op het gebied van o.a. hang- en sluitwerk, glas en rooster en dorpels met een gezonde en duidelijke groeiambitie.
  • Werken in een organisatie waar loyaliteit, verbondenheid en familiegevoel typerend zijn voor de werkcultuur.
  • Een fulltime functie voor 39u per week, inclusief ATV opbouw.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. tantiĆØme en bonusregeling).
De functie

Als Teamleider Verkoop Bouw geef je direct leiding aan de Sales Support Specialisten op de afdeling Bouw die werkzaamheden uitvoeren in het volledige order-to-cash proces voor specifieke doelgroepen.

De verkoopafdeling bij BUVA zit in een transitie en wil graag de omslag maken naar een klantgerichte verkooporganisatie. In deze transitie zal je een bepalende rol spelen door o.a. meer commerciƫle urgentie te gaan creƫren op de afdeling; klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid zijn termen die hierbij van toepassing zijn. Je zoekt verbinding binnen jouw eigen afdeling en zoekt actief de samenwerking op met andere afdelingen.

De Teamleider Verkoop Bouw zorgt voor een goede planning, werkverdeling en bewaakt deadlines. Je geeft input in het commerciƫle beleid van de verkooporganisatie en voert dit consequent uit. Intern streef je naar procesoptimalisaties om interne efficiency te verwezenlijken. Je weet operationele knelpunten te identificeren en zal vervolgens verbeteringen aanbrengen om uiteindelijk kosten te verlagen en tijd te besparen.

Wie ben jij?

Jouw enthousiasme en energie werken motiverend naar de mensen om je heen. Je vindt het leuk om tussen de mensen in de uitvoering te staan en als de situatie er om vraagt weet je ook boven de afdeling te staan en beslissingen te nemen. Je hebt de juiste balans tussen aandacht voor het individu, teambelangen en organisatiedoelstellingen.

Je bent een verbinder binnen jouw eigen afdeling en tussen andere afdelingen en fungeert als sparringpartner voor jouw manager. Je signaleert (commerciƫle) kansen en weet deze op een pragmatische wijze over te dragen naar de afdeling.

Als Teamleider Verkoop Bouw beschik jij bij voorkeur over:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een relevante opleidingsachtergrond.
  • CommerciĆ«le, leidinggevende ervaring (bij voorkeur in de bouwindustrie).
  • Affiniteit met de maakindustrie.
  • Kennis en/of ervaring met procesoptimalisatie.
Over BUVA

BUVA, onderdeel van de Pallieter Group, is een key player in Nederland op het gebied van hang- en sluitwerk en dorpels. In haar ruim 75 jarige bestaan heeft BUVA zich ingezet om innovatieve en duurzame producten te leveren voor een beschermde leefomgeving.

BUVA is een succesvolle organisatie met circa 200 betrokken medewerkers, een trouwe klantenkring en een ambitie om verder te groeien zowel binnen Nederland als internationaal.

Nieuwsgierig geworden?

Onze consultant Lynn Rouwers beantwoordt met veel plezier je vragen en vertelt je graag meer over deze rol. Ook is er een uitgebreid functieprofiel beschikbaar.

Je kan online solliciteren of contact opnemen met het kantoor van Search Rebels via 085-06 40 814.

Close modal window

Bedankt voor je sollicitatie. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!